top of page

...

Fløtesaus

Fløtesaus

Fløtesaus er en rik og kremet saus som passer perfekt til kjøtt, kylling og vilt. Den har en fyldig smak og silkemyk konsistens, takket være kombinasjonen av kraft og fløte. Denne er helt super å kunne, oppskriften er enkel og utrolig god.

 

Med få og riktige ingredienser og enkel tilberedning på bare fem minutter, er dette en saus som raskt løfter middagen til et nytt nivå. En tidløs klassiker som alltid slår an! Imponer med hjemmelaget saus, mange tror saus er vanskelig siden de gjerne tror den kan skille seg fort, men om du gjør denne riktig, blir du fort mester på å lage sauser! Ta denne oppskriften som en nybegynnende læring til å senere lage mer kompliserte sauser.

(5/5)

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Smelt smør i en kjele og rør inn mel, spe på med kraft og fløte og kok opp.

 

La sausen småkoke i 5 minutter og smak til med salt og pepper.

 

Rett før servering tilsetter du smør og rører inn.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page