
...

Fleskepannekake
Fleskepannekaker er en skikkelig tradisjonsrett! Perfekt til middag, og rask og enkel å lage.
Fleskepannekaker er en tradisjonell norsk rett som kombinerer to elskede elementer: tynne, myke pannekaker og saltet svinekjøtt, ofte i form av bacon eller flesk. Denne retten har vært en del av norsk matkultur i mange århundrer og ble tradisjonelt laget som en mettende og enkel middag.
Fleskepannekaker ble ofte sett på som en måte å bruke opp rester på, og det var vanlig å lage dem med det kjøttet som var tilgjengelig fra tidligere måltider. Denne retten er både fyldig og smakfull, og den gir en herlig kombinasjon av søtt og salt.
I dag nytes fleskepannekaker både som en koselig middag og som en del av tradisjonelle feiringer. Den er enkel å lage, men samtidig utrolig velsmakende og mettende. Kos dere!
(5/5)
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland mel og salt sammen. Tilsett halvparten av melken og visp sammen til du har en klumpfri røre. Deretter tilsetter du resten av melken og visper inn eggene. La pannekakerøren svelle i ca. 30 minutter.
Smelt smør i en stekepanne. Hell en øse med pannekakerøre i pannen og vri pannen forsiktig slik at røren fordeler seg jevnt. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.
Når begge sider av pannekaken er stekt, brettes den sammen og legges på et fat med lokk, da holder de seg varme mens du steker.
Stek sideflesk i en tørr stekepanne til sprøtt. Server pannekakene med sideflesk og stekefett.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
