top of page

...

Kutt grønnsakene i små terninger og finkutt hvitløken.

Ha smør i en kjele og ha i grønnsakene. La de surre på medium varme i 5 minutter, de skal ikke få farge.

 

Tilsett hvitvin og reduser til halvparten har fordampet.

 

Ha i fiskekraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 5 minutter.

 

Kutt fisken i biter. Skru ned varmen på kjelen og ha i fiskebitene. La alt trekke i 8 minutter. Om du ønsker en tykkere suppe kan du jevne den med maisenna.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Fiskesuppe

Fiskesuppe

Hjemmelaget fiskesuppe som smaker fantastisk. I suppen kan du bruke andre typer fisk og det er en god måte å bruke opp rester på.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page