top of page

...

Slik gjør du

Kutt grønnsakene i små terninger og finkutt hvitløken.

Ha smør i en kjele og ha i grønnsakene. La de surre på medium varme i 5 minutter, de skal ikke få farge.

 

Tilsett hvitvin og reduser til halvparten har fordampet.

 

Ha i fiskekraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 5 minutter.

 

Kutt fisken i biter. Skru ned varmen på kjelen og ha i fiskebitene. La alt trekke i 8 minutter. Om du ønsker en tykkere suppe kan du jevne den med maisenna.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Fiskesuppe

Fiskesuppe

Hjemmelaget fiskesuppe som smaker fantastisk. I suppen kan du bruke andre typer fisk og det er en god måte å bruke opp rester på.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page