top of page
...
Slik gjør du
Kutt grønnsakene i små terninger og finkutt hvitløken.
Ha smør i en kjele og ha i grønnsakene. La de surre på medium varme i 5 minutter, de skal ikke få farge.
Tilsett hvitvin og reduser til halvparten har fordampet.
Ha i fiskekraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 5 minutter.
Kutt fisken i biter. Skru ned varmen på kjelen og ha i fiskebitene. La alt trekke i 8 minutter. Om du ønsker en tykkere suppe kan du jevne den med maisenna.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
laster...
porsjoner
Ingredienser
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Fiskesuppe
Hjemmelaget fiskesuppe som smaker fantastisk. I suppen kan du bruke andre typer fisk og det er en god måte å bruke opp rester på.
(5/5)
30 minutter
bottom of page