top of page

...

Fiskeboller i hvit saus

Fiskeboller i hvit saus

Fiskeboller i hvit saus er en utrolig god tradisjonell norsk rett som kombinerer milde smaker med en deilig kremet saus, ofte servert med kokte poteter og gulrøtter.

 

Denne retten er kjent for sin enkle tilberedning og popularitet blant både barn og voksne! Hvem liker vel ikke litt klassisk husmannskost? Ofte er dette det aller beste! Nyt denne til hverdags, eller når du bare har lyst på noe ordentlig godt.

 

Her har vi gjort det lille ekstra på retten ved å tilsette et dryss av bacon og en bunt gressløk over. Dette hever smaken enda mer! Nyt og kos deg.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Vask potetene godt og kok til de blir møre, i 20-30 minutter.

 

Skrell og del gulerot i skiver. Kok så gulerøttene i ca. 15 minutter.

 

Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i litt om gangen av fiskebollekraften fra boksen.

 

Rør sausen til den blir glatt og jevn. Tilsett melken og kok opp under omrøring.

 

La sausen småkoke i ca. 5 minutter. Riv muskat på et rivjern, og smak til sausen med salt, pepper og muskat.

 

Stek baconterninger til de blir crispy i pannen og dryss over retten. Dryss over bunten med gressløk og server!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page