top of page

...

Fine rundstykker

Fine rundstykker

Disse fine rundstykkene er luftige, myke og perfekte til både helge og hverdagsfrokost, lunsj og mer spesielle anledninger.

 

Med en enkel oppskrift og få ingredienser får du nystekte rundstykker med en deilig, gyllen skorpe. Ønsker du en ekstra myk overflate, kan du pensle dem med melk før steking. Lag mange, så du ikke går tom for disse for raskt, da de er skikkelig koserundstykker.

 

Perfekt å servere med pålegg eller som tilbehør til supper og salater! Hva er bedre enn nystekte rundstykker? Denne går også superraskt å lage, så verdt å prøve ut!

(5/5)

120 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Rør gjæren ut i lunkent vann. Tilsett olivenolje og sukker, og la blandingen stå i 10 minutter.

 

Ha i hvetemelet og saltet, og elt deigen i 5–10 minutter, enten for hånd eller i en kjøkkenmaskin, til den blir smidig og elastisk.

 

Dekk til deigen og la den heve i 1 time. Del deigen i 18 like store emner og trill dem til rundstykker. Legg dem på et stekebrett med bakepapir.

 

La rundstykkene etterheve i 30 minutter. Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme.

 

Stek rundstykkene midt i ovnen i 15–20 minutter, til de er gylne og gjennomstekte. Avkjøl på rist før servering.

 

Ønsker du en ekstra myk skorpe, kan du pensle rundstykkene med melk før steking.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page