top of page

...

Pisk eggeplommene og sukker til eggedosis, bland inn frøene fra vaniljestangen.

 

Pisk fløten til krem og vend inn eggedosisen forsiktig.

Hell blandingen i en passe stor form eller skål og sett i fryseren.

 

La isen stå i minst 5 timer til den stivner, de første 2 timene bør du røre et par ganger for å forhindre krystallisering.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Enkel vaniljeis

Enkel vaniljeis

Enkelt å lage vaniljeis? Ja det er faktisk det! Med denne oppskriften trenger du ikke iskremmaskin, og resultatet blir skikkelig godt, og med rik smak av ekte vanilje.

(4.6/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page