top of page

...

Enkel vaniljeis

Enkel vaniljeis

Enkelt å lage vaniljeis? Ja det er faktisk det! Med denne oppskriften trenger du ikke iskremmaskin, og resultatet blir skikkelig godt, og med rik smak av ekte vanilje.

 

Hjemmelaget vaniljeis er en tidløs dessert som kombinerer enkelhet med rik smak. Ved å bruke få ingredienser som kremfløte, sukker, eggeplommer og ekte vanilje, kan du lage en silkemyk og aromatisk is uten behov for avansert utstyr.

 

Blandingen i denne oppskriften fryses ned til en kremet konsistens som smelter på tungen. Det beste med denne oppskriften er dens allsidighet; du kan enkelt tilsette dine favorittsmaker som bær, sjokoladebiter eller nøtter for å skape din egen vri. Server den gjerne med friske bær eller en varm sjokoladesaus for en ekstra touch.

 

Å lage vaniljeis fra bunnen av gir ikke bare en deilig dessert, men også gleden av å vite nøyaktig hvilke ingredienser som brukes, noe som ofte resulterer i en renere og mer autentisk smak!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk eggeplommene og sukker til eggedosis, bland inn frøene fra vaniljestangen.

 

Pisk fløten til krem og vend inn eggedosisen forsiktig.

Hell blandingen i en passe stor form eller skål og sett i fryseren.

 

La isen stå i minst 5 timer til den stivner, de første 2 timene bør du røre et par ganger for å forhindre krystallisering.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page