top of page

...
Pisk eggeplommene og sukker til eggedosis, bland inn frøene fra vaniljestangen.
Pisk fløten til krem og vend inn eggedosisen forsiktig.
Hell blandingen i en passe stor form eller skål og sett i fryseren.
La isen stå i minst 5 timer til den stivner, de første 2 timene bør du røre et par ganger for å forhindre krystallisering.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Enkel vaniljeis
Enkelt å lage vaniljeis? Ja det er faktisk det! Med denne oppskriften trenger du ikke iskremmaskin, og resultatet blir skikkelig godt, og med rik smak av ekte vanilje.
(4.6/5)
30 minutter
bottom of page