
...

Enkel vaniljeis
Enkelt å lage vaniljeis? Ja det er faktisk det! Med denne oppskriften trenger du ikke iskremmaskin, og resultatet blir skikkelig godt, og med rik smak av ekte vanilje.
Hjemmelaget vaniljeis er en tidløs dessert som kombinerer enkelhet med rik smak. Ved å bruke få ingredienser som kremfløte, sukker, eggeplommer og ekte vanilje, kan du lage en silkemyk og aromatisk is uten behov for avansert utstyr.
Blandingen i denne oppskriften fryses ned til en kremet konsistens som smelter på tungen. Det beste med denne oppskriften er dens allsidighet; du kan enkelt tilsette dine favorittsmaker som bær, sjokoladebiter eller nøtter for å skape din egen vri. Server den gjerne med friske bær eller en varm sjokoladesaus for en ekstra touch.
Å lage vaniljeis fra bunnen av gir ikke bare en deilig dessert, men også gleden av å vite nøyaktig hvilke ingredienser som brukes, noe som ofte resulterer i en renere og mer autentisk smak!
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggeplommene og sukker til eggedosis, bland inn frøene fra vaniljestangen.
Pisk fløten til krem og vend inn eggedosisen forsiktig.
Hell blandingen i en passe stor form eller skål og sett i fryseren.
La isen stå i minst 5 timer til den stivner, de første 2 timene bør du røre et par ganger for å forhindre krystallisering.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
