top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Skrell eplene og fjern kjernen. Kutt eplene i båter. Ha dem over i en bolle og dryss over sukker og kanel, vend godt inn og la stå.

 

Pisk romtemperert smør og sukker hvitt, tilsett egg ett om gangen, og pisk godt.

 

Sikt i mel og bakepulver og vend inn i røren.

 

Dekk en rund kakeform på 24 cm med bakepapir og smør kantene.

 

Ha halvparten av røra i formen, ha i halvparten av eplene, og gjenta dette en gang til.

 

Dryss over perlesukker og stek midt i ovnen på 180 grader i 60 minutter.

 

Tips! Server med pisket krem eller vaniljesaus.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Enkel eplekake i langpanne

Enkel eplekake i langpanne

En ordentlig god eplekake i langpanne som alltid funker!

Perfekt for store selskap, skoleavslutninger osv. Bruk norske epler i sesong for den aller beste smaken!

(5/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page