
...

Enkel eplekake i langpanne
En ordentlig god eplekake i langpanne som alltid funker! Bruk norske epler i sesong for den aller beste smaken.
Enkel eplekake i langpanne er en klassisk og elsket dessert som kombinerer saftige epler med en myk og luftig kakebunn. Denne oppskriften er perfekt når du ønsker å lage noe raskt og velsmakende til større sammenkomster, som bursdager, skoleavslutninger eller dugnader.
Ved å benytte en langpanne kan du enkelt lage nok kake til mange gjester uten for mye arbeid. Ingrediensene er enkle og ofte allerede tilgjengelige i de fleste hjem. For å tilføre ekstra smak, kan eplebåtene vendes i en blanding av sukker og kanel før de legges på røren. Resultatet er en saftig kake med en herlig kombinasjon av sødme og syrlighet fra eplene, og en fristende duft av kanel som sprer seg i hele huset under steking. Server gjerne kaken lun med et dryss melis på toppen, og kanskje en klatt pisket krem eller en skje vaniljeis ved siden av for en ekstra luksuriøs opplevelse!
(5/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skrell eplene og fjern kjernen. Kutt eplene i båter. Ha dem over i en bolle og dryss over sukker og kanel, vend godt inn og la stå.
Pisk romtemperert smør og sukker hvitt, tilsett egg ett om gangen, og pisk godt.
Sikt i mel og bakepulver og vend inn i røren.
Dekk en rund kakeform på 24 cm med bakepapir og smør kantene.
Ha halvparten av røra i formen, ha i halvparten av eplene, og gjenta dette en gang til.
Dryss over perlesukker og stek midt i ovnen på 180 grader i 60 minutter.
Tips! Server med pisket krem eller vaniljesaus.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
