top of page
...
Slik gjør du
Skrell eplene og fjern kjernen. Kutt eplene i båter. Ha dem over i en bolle og dryss over sukker og kanel, vend godt inn og la stå.
Pisk romtemperert smør og sukker hvitt, tilsett egg ett om gangen, og pisk godt.
Sikt i mel og bakepulver og vend inn i røren.
Dekk en rund kakeform på 24 cm med bakepapir og smør kantene.
Ha halvparten av røra i formen, ha i halvparten av eplene, og gjenta dette en gang til.
Dryss over perlesukker og stek midt i ovnen på 180 grader i 60 minutter.
Tips! Server med pisket krem eller vaniljesaus.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Enkel eplekake i langpanne
En ordentlig god eplekake i langpanne som alltid funker!
Perfekt for store selskap, skoleavslutninger osv. Bruk norske epler i sesong for den aller beste smaken!
(5/5)
60 minutter
bottom of page