...
Slik gjør du
Ha kjøttdeig og salt i en bolle. Kna godt sammen.
Tilsett krydder, potetmel, hvetemel og egg og rør sammen.
Spe på med fløte i 2-3 omganger og rør godt mellom hver gang.
Form deigen til karbonader. Stek i stekepanne på høy varme i 2-3 minutter på hver side.
Legg karbonadene til side og ha i mer smør. Ha i løk i strimler, sukker og vann. Karamelliser løken og server sammen med karbonadene.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Elgkarbonader med karamellisert løk
Hjemmelagde elgkarbonader er utrolig godt og kan spises både til lunsj og middag, samt på brødskiven. Lag opp flere og frys ned.
(5/5)
30 minutter