top of page

...

Slik gjør du

Ha kjøttdeig og salt i en bolle. Kna godt sammen.

Tilsett krydder, potetmel, hvetemel og egg og rør sammen.

 

Spe på med fløte i 2-3 omganger og rør godt mellom hver gang.

 

Form deigen til karbonader. Stek i stekepanne på høy varme i 2-3 minutter på hver side.

 

Legg karbonadene til side og ha i mer smør. Ha i løk i strimler, sukker og vann. Karamelliser løken og server sammen med karbonadene.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Elgkarbonader med karamellisert løk

Elgkarbonader med karamellisert løk

Hjemmelagde elgkarbonader er utrolig godt og kan spises både til lunsj og middag, samt på brødskiven. Lag opp flere og frys ned.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page