top of page

...

Slik gjør du

Ha smør og elgskav i en stekepanne. Brun kjøttet på høy varme i 2 minutter.

 

Rens og kutt løk og sopp i strimler. Ha det over i pannen og stek videre sammen med kjøttet  i 5 minutter.

 

Ha i kraften og la gryten småkoke i 20 minutter. Tilsett rømme og smak til med salt og pepper.

 

Topp med tyttebær og server med for eksempel potetmos!

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Elggryte

Elggryte

En rask og enkel elggryte med slgskav. Proppfull av smak og passer like godt til hverdag som når du skal imponere gjester.

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page