top of page

...
Finhakk sjalottløk og ha det i en bolle sammen med kjøttdeig, potetmel, egg, salt og pepper. Rør godt sammen.
Varm en stekepanne til høy varme og ha i smør. Form farsen til 4 like store burgere og stek i 2-3 minutter på hver side.
Bland sammen rømme og tyttebærsyltetøy. Smak til med salt og pepper.
Varm burgerbrødene lett i stekepannen og monter burgeren.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Elgburger
En saftig og smakfull hamburger laget med kværnet elgkjøtt. Servert med tyttebærrømme.
(5/5)
30 minutter
bottom of page