top of page

...

Finhakk sjalottløk og ha det i en bolle sammen med kjøttdeig, potetmel, egg, salt og pepper. Rør godt sammen.

 

Varm en stekepanne til høy varme og ha i smør. Form farsen til 4 like store burgere og stek i 2-3 minutter på hver side.

 

Bland sammen rømme og tyttebærsyltetøy. Smak til med salt og pepper.

 

Varm burgerbrødene lett i stekepannen og monter burgeren.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Elgburger

Elgburger

En saftig og smakfull hamburger laget med kværnet elgkjøtt. Servert med tyttebærrømme.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page