...
Visp sammen egg, fløte og salt.
Ha smør i en stekepanne og skru varmen på middels. La smøret smelte halvveis før du har i eggeblandingen.
La eggeblandingen være til det har dannet seg er lag med eggerøre i bunnen, så vender du sammen eggerøren med en stekespade eller slikkepott.
Trekk eggerøren av varmen mens den fortsatt er bløt, da den vil fortsette å koagulere etter du har tatt den av.
Dryss over finhakket gressløk og nykvernet pepper før servering.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Eggerøre
Verdens beste eggerøre, med fløte og smør! Denne må du teste ut, vi lover at det blir din favoritt eggerøre.
(4.9/5)
10 minutter