top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Visp sammen egg, fløte og salt.

 

Ha smør i en stekepanne og skru varmen på middels. La smøret smelte halvveis før du har i eggeblandingen.

 

La eggeblandingen være til det har dannet seg er lag med eggerøre i bunnen, så vender du sammen eggerøren med en stekespade eller slikkepott.

 

Trekk eggerøren av varmen mens den fortsatt er bløt, da den vil fortsette å koagulere etter du har tatt den av.

 

Dryss over finhakket gressløk og nykvernet pepper før servering.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Eggerøre

Eggerøre

Verdens beste eggerøre, med fløte og smør! Denne må du teste ut, vi lover at det blir din favoritt eggerøre.

(4.9/5)

10 minutter

Lagre
bottom of page