top of page

...

Visp sammen egg, fløte og salt.

 

Ha smør i en stekepanne og skru varmen på middels. La smøret smelte halvveis før du har i eggeblandingen.

 

La eggeblandingen være til det har dannet seg er lag med eggerøre i bunnen, så vender du sammen eggerøren med en stekespade eller slikkepott.

 

Trekk eggerøren av varmen mens den fortsatt er bløt, da den vil fortsette å koagulere etter du har tatt den av.

 

Dryss over finhakket gressløk og nykvernet pepper før servering.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Eggerøre

Eggerøre

Verdens beste eggerøre, med fløte og smør! Denne må du teste ut, vi lover at det blir din favoritt eggerøre.

(4.9/5)

10 minutter

Lagre
bottom of page