top of page

...

Eggerøre

Eggerøre

Verdens beste eggerøre, med fløte og smør! Denne må du teste ut, vi lover at det blir din favoritt eggerøre.

 

Eggerøre er en tidløs og allsidig rett som passer til mange anledninger, enten det er til frokost, lunsj, middag eller som en del av et koldtbord. Ved å bruke de rette ingrediensene, kan man lage den beste og mest smakfulle eggerøren på kun kort tid.

 

For å løfte smaken ytterligere, kan man tilsette hakket gressløk, frisk dill eller andre urter. Eggerøre kan også kombineres med ingredienser som røkelaks, bacon eller stekte grønnsaker for en mer mettende variant.

 

Nøkkelen til en vellykket eggerøre er å steke på lav til middels varme og røre jevnlig, slik at den blir myk og saftig. Ved å følge disse enkle tipsene og triksene kan du lage en eggerøre som passer ypperlig for deg!

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Visp sammen egg, fløte og salt.

 

Ha smør i en stekepanne og skru varmen på middels. La smøret smelte halvveis før du har i eggeblandingen.

 

La eggeblandingen være til det har dannet seg er lag med eggerøre i bunnen, så vender du sammen eggerøren med en stekespade eller slikkepott.

 

Trekk eggerøren av varmen mens den fortsatt er bløt, da den vil fortsette å koagulere etter du har tatt den av.

 

Dryss over finhakket gressløk og nykvernet pepper før servering.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page