...
Slik gjør du
Ha risgryn og vann i en kjele, kok opp og la det småkoke i 10 minutter.
Spe på med melk og ha i salt, kok opp.
Ta kjelen av varmen og legg på lokk.
Pakk kjelen godt inn med en dyne og sett på et lunt sted i 3-4 timer, rør godt før servering.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Dynegrøt
Dynegrøt er den perfekte måten å lage risgrøt på uten å måtte stå ved komfyren hele tiden. Ved å pakke kjelen godt inn i en dyne, lar du varmen gjøre jobben for deg, og resultatet er en silkemyk og deilig grøt som er klar til servering når du er det. Denne metoden er både energieffektiv og genialt enkel – og gir deg tid til å gjøre andre ting mens grøten godgjør seg. Perfekt for kalde dager og koselige måltider!
(5/5)
15 minutter