top of page

...

Djevelegg med syltet rødløk

Djevelegg med syltet rødløk

Djevelegg med syltet rødløk – kremet, syrlig og uimotståelig!

 

Disse djeveleggene får et friskt og fargerikt løft med syltet rødløk på toppen. Den kremede eggeplommefyllet er laget med smør, majones og finhakket sjalottløk for en rund og fyldig smak, mens den syrlige rødløken gir en perfekt kontrast og et lite kick.

 

En elegant og enkel rett som passer like godt til påskebordet som til tapas eller koldtbord!

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok eggene i 14 minutter til de er helt hardkokte. Skrell og del i to, fjern plommen og ha den over i en bolle.

 

Bland eggeplommene sammen med majones, smeltet smør, finhakket sjalottløk, salt og pepper.

 

Fyll blandingen i en sprøytepose.

 

Fyll eggene med blandingen og topp med finkuttet syltet rødløk.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page