
...

Djevelegg med syltet rødløk
Djevelegg med syltet rødløk – kremet, syrlig og uimotståelig!
Disse djeveleggene får et friskt og fargerikt løft med syltet rødløk på toppen. Den kremede eggeplommefyllet er laget med smør, majones og finhakket sjalottløk for en rund og fyldig smak, mens den syrlige rødløken gir en perfekt kontrast og et lite kick.
En elegant og enkel rett som passer like godt til påskebordet som til tapas eller koldtbord!
(4.6/5)
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok eggene i 14 minutter til de er helt hardkokte. Skrell og del i to, fjern plommen og ha den over i en bolle.
Bland eggeplommene sammen med majones, smeltet smør, finhakket sjalottløk, salt og pepper.
Fyll blandingen i en sprøytepose.
Fyll eggene med blandingen og topp med finkuttet syltet rødløk.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



