
...

Djevelegg med sprøtt bacon
Djevelegg med sprøtt bacon – kremet, salt og uimotståelig knasende!
Når klassiske djevelegg møter sprøstekt bacon, får du en liten smaksbombe som garantert forsvinner først fra fatet! Den kremede fyllet av eggeplomme, majones, smør og sjalottløk får et ekstra løft med småbiter av sprøtt bacon – både i fyllet og som topping. Perfekt balanse mellom mykt og sprøtt, kremet og salt.
Et must på tapasbordet, til påskefeiringen eller som en snasen liten snack!
Ikke nok ratings ennå
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok eggene i 14 minutter til de er helt hardkokte. Skrell og del i to, fjern plommen og ha den over i en bolle.
Sprøstek baconet og hakk i små biter.
Bland eggeplommene sammen med majones, smeltet smør, finhakket sjalottløk, halvparten av baconet, salt og pepper.
Fyll blandingen i en sprøytepose.
Fyll eggene med blandingen og topp med resten av baconet.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
