top of page

...

Djevelegg med sprøtt bacon

Djevelegg med sprøtt bacon

Djevelegg med sprøtt bacon – kremet, salt og uimotståelig knasende!

 

Når klassiske djevelegg møter sprøstekt bacon, får du en liten smaksbombe som garantert forsvinner først fra fatet! Den kremede fyllet av eggeplomme, majones, smør og sjalottløk får et ekstra løft med småbiter av sprøtt bacon – både i fyllet og som topping. Perfekt balanse mellom mykt og sprøtt, kremet og salt.

 

Et must på tapasbordet, til påskefeiringen eller som en snasen liten snack!

Ikke nok ratings ennå

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok eggene i 14 minutter til de er helt hardkokte. Skrell og del i to, fjern plommen og ha den over i en bolle.

 

Sprøstek baconet og hakk i små biter.

 

Bland eggeplommene sammen med majones, smeltet smør, finhakket sjalottløk, halvparten av baconet, salt og pepper.

 

Fyll blandingen i en sprøytepose.

 

Fyll eggene med blandingen og topp med resten av baconet.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page