
...

Djevelegg med chili
Djevelegg – små munnfuller med masse smak.
Djevelegg er den perfekte lille appetittvekker! Disse klassiske, hardkokte eggene får et moderne løft med en kremet og spicy eggeplommefyll laget med smør, majones, sriracha og finhakket sjalottløk. Med et crispy lag av sesamfrø på utsiden blir det både tekstur og smak i hver bit.
Perfekte til tapasbordet, som påskesnacks eller til et festlig koldtbord – djevelegg slår alltid an!
Ikke nok ratings ennå
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
8 stk egg
1 ts dijonsennep
2 ss majones
1 stk sjalottløk
0.5 ts sriracha
salt og pepper
2 ss sesamfrø
porsjoner
Ingredienser
Server sammen med
Kok eggene i 14 minutter til de er helt hardkokte. Skrell og del i to, fjern plommen og ha den over i en bolle.
Bland eggeplommene sammen med majones, smeltet smør, finhakket sjalottløk, sriracha, salt og pepper.
Fyll blandingen i en sprøytepose.
Dypp eggene i sesamfrø og fyll dem med blandingen.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
