top of page

...

Djevelegg med chili

Djevelegg med chili

Djevelegg – små munnfuller med masse smak.

 

Djevelegg er den perfekte lille appetittvekker! Disse klassiske, hardkokte eggene får et moderne løft med en kremet og spicy eggeplommefyll laget med smør, majones, sriracha og finhakket sjalottløk. Med et crispy lag av sesamfrø på utsiden blir det både tekstur og smak i hver bit.

 

Perfekte til tapasbordet, som påskesnacks eller til et festlig koldtbord – djevelegg slår alltid an!

Ikke nok ratings ennå

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

8 stk egg

1 ts dijonsennep

2 ss majones

1 stk sjalottløk

0.5 ts sriracha

salt og pepper

2 ss sesamfrø


porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok eggene i 14 minutter til de er helt hardkokte. Skrell og del i to, fjern plommen og ha den over i en bolle.

 

Bland eggeplommene sammen med majones, smeltet smør, finhakket sjalottløk, sriracha, salt og pepper.

 

Fyll blandingen i en sprøytepose.

 

Dypp eggene i sesamfrø og fyll dem med blandingen.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page