top of page
...
Kutt baguetten i tynne skiver og fordel utover et bakebrett med bakepapir.
Dryss over olivenolje og stek på 180 grader i 8-10 minutter til de er gylne.
Kutt aromasopp i små biter og finhakk sjalottløk.
Ha smør i en stekepanne og varm til middels varme. Surr løk og sopp i 5 minutter.
Tilsett fløte, rømme og trøffelolje, rør godt sammen og la det småkoke i et par minutter. Kjøl ned.
Anrett crostiniene med trøffelkremen.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Crostini med trøffelkrem
Sprø crostini toppet med en smakfull trøffelkrem!
(5/5)
20 minutter
bottom of page