top of page

...

Kutt baguetten i tynne skiver og fordel utover et bakebrett med bakepapir.

 

Dryss over olivenolje og stek på 180 grader i 8-10 minutter til de er gylne.

 

Kutt aromasopp i små biter og finhakk sjalottløk.

 

Ha smør i en stekepanne og varm til middels varme. Surr løk og sopp i 5 minutter.

 

Tilsett fløte, rømme og trøffelolje, rør godt sammen og la det småkoke i et par minutter. Kjøl ned.

 

Anrett crostiniene med trøffelkremen.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Crostini med trøffelkrem

Crostini med trøffelkrem

Sprø crostini toppet med en smakfull trøffelkrem!

(5/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page