top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Kutt baguetten i tynne skiver og fordel utover et bakebrett med bakepapir.

 

Dryss over olivenolje og stek på 180 grader i 8-10 minutter til de er gylne.

 

Kutt aromasopp i små biter og finhakk sjalottløk.

 

Ha smør i en stekepanne og varm til middels varme. Surr løk og sopp i 5 minutter.

 

Tilsett fløte, rømme og trøffelolje, rør godt sammen og la det småkoke i et par minutter. Kjøl ned.

 

Anrett crostiniene med trøffelkremen.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Crostini med trøffelkrem

Crostini med trøffelkrem

Sprø crostini toppet med en smakfull trøffelkrem!

(5/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page