top of page

...

Crostini med trøffelkrem

Crostini med trøffelkrem

Sprø crostini toppet med en smakfull trøffelkrem!

 

Crostini med trøffelkrem er en delikat italiensk forrett som kombinerer sprø småbrød med en rik og aromatisk sopp- og deilig trøffelkrem.

 

Disse småbitene byr på en perfekt balanse mellom teksturer og smaker, og er enkle å lage. De passer utmerket som en appetittvekker før hovedmåltidet eller som en del av et tapasbord.

 

Den deilige kombinasjonen av smaksrike sopper, fløyelsmyk fløte og den unike smaken av trøffelolje vil garantert imponere gjestene dine. Med en forberedelsestid på bare 20 minutter er denne retten både rask og smakfull!

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt baguetten i tynne skiver og fordel utover et bakebrett med bakepapir.

 

Dryss over olivenolje og stek på 180 grader i 8-10 minutter til de er gylne.

 

Kutt aromasopp i små biter og finhakk sjalottløk.

 

Ha smør i en stekepanne og varm til middels varme. Surr løk og sopp i 5 minutter.

 

Tilsett fløte, rømme og trøffelolje, rør godt sammen og la det småkoke i et par minutter. Kjøl ned.

 

Anrett crostiniene med trøffelkremen.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page