top of page

...

Crostini med burrata og tomat

Crostini med burrata og tomat

Sprø crostini toppet med kremete burrata og en tomatsalat proppfull av smak.

 

Crostini med burrata og tomat er en herlig og smakfull forrett som kombinerer den kremete, milde burrataen med den friske og saftige smaken av tomater. De sprø crostini-skivene gir en fin teksturkontrast, og sammen med litt olivenolje, balsamicoeddik og frisk basilikum, skapes en perfekt balanse mellom syrlig, søtt og kremet.

 

Denne enkle, men smakfulle retten er perfekt som en appetittvekker, til tapasbordet eller som en lett middag på varme dager. Eller kanskje en aperitiff, sammen med noe godt i glasset.

 

Den enkle forberedelsen og de deilige ingrediensene gjør dette til en sikker vinner ved enhver anledning!

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt baguetten i tynne skiver og fordel utover et bakebrett med bakepapir.

 

Dryss over olivenolje og stek på 180 grader i 8-10 minutter til de er gylne.

 

Kutt tomat i små biter. Bland sammen med finhakket basilikum, skall og saft fra sitron, olivenolje, balsamico, salt og pepper.

 

Anrett crostiniene med burrata toppet med tomatene.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page