top of page

...

Crostini

Crostini

Crostini, som betyr "små skiver" på italiensk, er enkle og smakfulle småbiter som stammer fra det italienske kjøkkenet. De består av tynne skiver av landbrød, ofte baguette, som ristes og gjerne gnides med hvitløk, før de toppes med ulike smakfulle ingredienser.

 

Tradisjonelt serveres crostini som antipasto, eller forrett, og kan varieres i det uendelige med pålegg som friske tomater, stekt kyllinglever, parmaskinke eller ulike typer oster.

 

Disse småbitene er perfekte som canapéer til festlige anledninger eller som en del av et ostefat.

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt baguetten i tynne skiver og fordel utover et bakebrett med bakepapir.

 

Dryss over olivenolje og stek på 180 grader i 8-10 minutter til de er gylne.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page