
...

Croque monsieur
Croque Monsieur – en fransk favoritt med ost og skinke.
Croque Monsieur er den elegante storebroren til det vanlige ostesmørbrødet – sprøtt, gyllent og fylt med smak. Denne franske klassikeren består av ristet brød, skinke, smeltet ost og en silkemyk, smaksrik hvit saus med dijonsennep og muskatnøtt. Perfekt som en lun lunsj, enkel middag eller en litt ekstra god helgefrokost.
Her får du oppskriften på hvordan du lager den ekte Croque Monsieur hjemme – enkelt og uimotståelig!
(4.8/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Start med å lage den hvite sausen. Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel, spe på med melk og kok opp, la småkoke i 5 minutter. Smak til med dijonsennep, muskatnøtt, salt og pepper.
Stek brødskivene i litt smør i en varm stekepanne til gyllen.
Bygg ostesmørbrødet med en brødskive i bunn, smør på sennep, så et lag med hvit saus, så ridderost, så skinke, smør så et lag med hvit saus på den andre brødskiven og legg den på. Topp med enda et lag hvit saus og revet ost.
Stek på 200 grader i ca. 10 minutter til osten har smeltet og blitt gyllen.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
