top of page

...

Croque monsieur

Croque monsieur

Croque Monsieur – en fransk favoritt med ost og skinke.

 

Croque Monsieur er den elegante storebroren til det vanlige ostesmørbrødet – sprøtt, gyllent og fylt med smak. Denne franske klassikeren består av ristet brød, skinke, smeltet ost og en silkemyk, smaksrik hvit saus med dijonsennep og muskatnøtt. Perfekt som en lun lunsj, enkel middag eller en litt ekstra god helgefrokost.

 

Her får du oppskriften på hvordan du lager den ekte Croque Monsieur hjemme – enkelt og uimotståelig!

(4.8/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Start med å lage den hvite sausen. Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel, spe på med melk og kok opp, la småkoke i 5 minutter. Smak til med dijonsennep, muskatnøtt, salt og pepper.

 

Stek brødskivene i litt smør i en varm stekepanne til gyllen.

 

Bygg ostesmørbrødet med en brødskive i bunn, smør på sennep, så et lag med hvit saus, så ridderost, så skinke, smør så et lag med hvit saus på den andre brødskiven og legg den på. Topp med enda et lag hvit saus og revet ost.

 

Stek på 200 grader i ca. 10 minutter til osten har smeltet og blitt gyllen.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page