
...

Crispy kyllingburger med fritert løk
En skikkelig crispy kyllingburger med fritert løk er en smakfull og tilfredsstillende rett som kombinerer saftige kyllingfileter med en sprø og krydret panering, toppet med gyllenbrune løkringer og ferske grønnsaker.
Denne retten byr på en herlig kontrast mellom mykt og sprøtt, og mellom krydret og mildt, noe som gjør den til en favoritt blant mange. Ved å tilberede kyllingen med en smakfull panering og fritere løken til perfeksjon, skaper du en burgeropplevelse som skiller seg ut fra mengden.
Enten du lager den til en helgekos eller som en spesiell middag, vil denne oppskriften garantert imponere både familie og gjester.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bank kyllingen litt flat. Krydre med salt og pepper. Dypp den i mel, så i sammenvispet egg, så tilbake i mel.
Varm opp solsikkeolje i en kjele til ca. 180 grader. Friter kyllingen i ca. 5 minutter til den er gyllen.
Kutt sjalottløk i tynne strimler, vend sammen med maisenna og friter til gyllen.
Bland sammen majones, sriracha, soyasaus, dijonsennep og honning. Smak til med salt og pepper.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
