top of page

...

Crispy kyllingburger med fritert løk

Crispy kyllingburger med fritert løk

En skikkelig crispy kyllingburger med fritert løk er en smakfull og tilfredsstillende rett som kombinerer saftige kyllingfileter med en sprø og krydret panering, toppet med gyllenbrune løkringer og ferske grønnsaker.

 

Denne retten byr på en herlig kontrast mellom mykt og sprøtt, og mellom krydret og mildt, noe som gjør den til en favoritt blant mange. Ved å tilberede kyllingen med en smakfull panering og fritere løken til perfeksjon, skaper du en burgeropplevelse som skiller seg ut fra mengden.

 

Enten du lager den til en helgekos eller som en spesiell middag, vil denne oppskriften garantert imponere både familie og gjester.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bank kyllingen litt flat. Krydre med salt og pepper. Dypp den i mel, så i sammenvispet egg, så tilbake i mel.

 

Varm opp solsikkeolje i en kjele til ca. 180 grader. Friter kyllingen i ca. 5 minutter til den er gyllen.

 

Kutt sjalottløk i tynne strimler, vend sammen med maisenna og friter til gyllen.

 

Bland sammen majones, sriracha, soyasaus, dijonsennep og honning. Smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page