top of page

...

Cookies med sjokoladebiter

Cookies med sjokoladebiter

Søte, sprø og seige cookies med sjokoladebiter! Disse er enkle å lage og blir garantert en ny favoritt.

 

Hva er egentlig bedre enn lyse cookies med sjokolade i?

 

Disse klassiske cookiesene med sjokoladebiter kombinerer en sprø utside med en myk og seig kjerne, fylt med rikelig mengde sjokoladebiter som smelter i munnen.

 

De er enkle å lage og passer perfekt til både hverdagskos og spesielle anledninger. Ved å bruke en blanding av hvitt og brunt sukker oppnår man en balansert sødme og en dypere smak. Disse småkakene er ideelle å servere til kaffe eller te, eller som en søt avslutning på dagen.

 

1 porsjon holder til 18 store cookies.

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.

 

Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Bland inn alle de tørre ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.

 

Hakk opp sjokolade og vend inn i deigen.

 

Form deigen til kuler og plasser dem på et bakebrett med bakepapir, 9 stykker per brett. Pass på å ha nok mellomrom mellom hver kule.

 

Stek på 190 grader i 12-15 minutter.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page