
...

Cookies med kanel og pekan
Disse deilige cookiesene kombinerer den varme, aromatiske smaken av kanel med den rike, nøtteaktige smaken av pekannøtter. De er både sprø og seige, noe som gir en tilfredsstillende tekstur i hver bit.
Enten du baker dem til en spesiell anledning eller som en søt godbit til kaffen, vil disse cookiesene garantert bli en ny favoritt. Med enkle ingredienser og en rask tilberedningstid på omtrent 30 minutter, er de perfekte for både erfarne bakere og nybegynnere.
1 porsjon holder til 18 store cookies.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.
Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Bland inn alle de tørre ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.
Hakk opp pekannøtter og vend inn i deigen.
Form deigen til kuler og plasser dem på et bakebrett med bakepapir, 9 stykker per brett. Pass på å ha nok mellomrom mellom hver kule.
Stek på 190 grader i 12-15 minutter.
Bland sammen kanel og sukker, og dypp kjeksen i blandingen mens de er varme.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
