top of page

...

Cookies med daim

Cookies med daim

Cookies med Daim er en uimotståelig kombinasjon av myke småkaker fylt med biter av den populære sjokoladen Daim, kjent for sin sprø karamell og sjokoladeoverflate. Disse kakene byr på en herlig miks av sødme og litt knas, og har blitt en favoritt blant både unge og voksne.

 

Ved å trykke dem litt flate før steking, oppnår man den perfekte balansen mellom mykhet og sprøhet. Steketiden på omtrent 12–14 minutter gir en gylden farge og en deilig konsistens. La kakene avkjøles på rist før de nytes.

 

Disse cookiesene er ideelle til kaffen, som en søt avslutning på middagen eller som en gave til noen du setter pris på. Med sin enkle fremgangsmåte og deilige resultat, vil de garantert bli en ny favoritt i din bakeverden.

 

1 porsjon holder til 18 store cookies.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.

 

Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Bland inn alle de tørre ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.

 

Hakk opp daim sjokolade og vend inn i deigen.

 

Form deigen til kuler og plasser dem på et bakebrett med bakepapir, 9 stykker per brett. Pass på å ha nok mellomrom mellom hver kule.

 

Stek på 190 grader i 12-15 minutter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page