top of page

...

Cookie deig grunnoppskrift

Cookie deig grunnoppskrift

Denne grunnoppskriften kan du variere med alt fra sjokolade, nøtter, bær og andre godsaker. Den er allsidig og funker til det meste - du kan også steke den til helt vanlige søte cookies.

 

Cookie-deig er en allsidig og uunnværlig oppskrift for alle som elsker hjemmebakst. Denne grunnoppskriften gir en deig som kan varieres etter smak og behag, enten du ønsker å lage tradisjonelle småkaker eller eksperimentere med ulike smakstilsetninger. Ved å tilsette ingredienser etter eget ønske kan du skape unike varianter som passer til enhver anledning. Steketiden på disse er på 12–15 minutter og gir da en perfekt balanse mellom mykhet og sprøhet.

 

Enten du er en erfaren baker eller nybegynner, er denne oppskriften en flott start for å utforske småkakens verden.

 

1 porsjon holder til 18 store cookies.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.

 

Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Bland inn alle de tørre ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.

 

Form deigen til kuler og plasser dem på et bakebrett med bakepapir, 9 stykker per brett. Pass på å ha nok mellomrom mellom hver kule.

 

Stek på 190 grader i 12-15 minutter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page