top of page

...

Lag dressingen ved å blande sammen majones, ketchup, sennep, sukker og finhakket sylteagurk. Smak til med salt og pepper.

 

Kutt rødløk og chili i skiver. Stek blank på middels varme i en stekepanne med smør.

 

Kutt tomaten i skiver og stek lett på den ene siden.

 

Bland sammen karbonadedeig, salt, nykvernet pepper og finhakket chili, om du ønsker en ekstra spicy burger kan du ta med noen av frøene fra chilien. Form til like store burgere.

 

Stek burgerne på høy varme i 2-3 minutter på hver side. Når du snur burgerne siste gang legger du på skivet camembert. Sett til side og la dem hvile litt.

 

Stek burgerbrødene lett og sett sammen burgeren.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Chiliburger med camembert, løk og tomat

Chiliburger med camembert, løk og tomat

En annereldes og spicy burger, med en god fransk ost som gjør denne til en annerledes og spennende variasjon til de tradisjonelle burgerne.

(4.8/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page