
...

Chiliburger med camembert, løk og tomat
En annereldes og spicy burger, med en god fransk ost som gjør denne til en annerledes og spennende variasjon til de tradisjonelle burgerne.
Chiliburger med camembert, løk og tomat er en sykt digg vri på den klassiske burgeren, hvor saftig karbonadedeig krydres med chili for en ekstra smakfull opplevelse. Toppingen av smeltet camembert tilfører en kremet og mild ostesmak som balanserer chilien perfekt!
Karamellisert rødløk og lettstekte tomatskiver gir sødme og friskhet, mens en hjemmelaget dressing av majones, ketchup, sennep og sylteagurk løfter smaken ytterligere.
Serveres i lett ristede hamburgerbrød for en komplett og tilfredsstillende burgeropplevelse. Kos deg!
(5/5)
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Lag dressingen ved å blande sammen majones, ketchup, sennep, sukker og finhakket sylteagurk. Smak til med salt og pepper.
Kutt rødløk og chili i skiver. Stek blank på middels varme i en stekepanne med smør.
Kutt tomaten i skiver og stek lett på den ene siden.
Bland sammen karbonadedeig, salt, nykvernet pepper og finhakket chili, om du ønsker en ekstra spicy burger kan du ta med noen av frøene fra chilien. Form til like store burgere.
Stek burgerne på høy varme i 2-3 minutter på hver side. Når du snur burgerne siste gang legger du på skivet camembert. Sett til side og la dem hvile litt.
Stek burgerbrødene lett og sett sammen burgeren.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
