
...

Ceviche med kveite og mango
Kveiteceviche med mango og masse gode smaker! Dette er skikkelig kosemat.
Ceviche med kveite og mango er en frisk og smakfull rett som kombinerer den delikate smaken av kveite med sødmen fra moden mango.
Denne retten er perfekt som en forrett eller en lett hovedrett, og den er enkel å tilberede. Ved å marinere terninger av fersk kveite og mango i en syrlig blanding av sitrusjuice, sjalottløk og chili, får du en spennende smaksopplevelse som både er frisk og tilfredsstillende.
Oppskriften tar omtrent 45 minutter å forberede og passer utmerket når du ønsker å imponere gjestene dine med noe annerledes. Server cevichen kald, gjerne med sprø tortillachips eller ferskt brød, for en komplett matopplevelse.
(5/5)
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland sammen saft og skall av lime, sitron og appelsin. Tilsett finhakket sjalottløk, chili i tynne skiver, sukker og salt. Bland godt sammen.
Kutt kveite og mango i terninger.
Bland alt sammen og la det stå kaldt i 30-40 minutter.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
