top of page

...

Ceviche med kveite og mango

Ceviche med kveite og mango

Kveiteceviche med mango og masse gode smaker! Dette er skikkelig kosemat.

 

Ceviche med kveite og mango er en frisk og smakfull rett som kombinerer den delikate smaken av kveite med sødmen fra moden mango.

 

Denne retten er perfekt som en forrett eller en lett hovedrett, og den er enkel å tilberede. Ved å marinere terninger av fersk kveite og mango i en syrlig blanding av sitrusjuice, sjalottløk og chili, får du en spennende smaksopplevelse som både er frisk og tilfredsstillende.

 

Oppskriften tar omtrent 45 minutter å forberede og passer utmerket når du ønsker å imponere gjestene dine med noe annerledes. Server cevichen kald, gjerne med sprø tortillachips eller ferskt brød, for en komplett matopplevelse.

(5/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bland sammen saft og skall av lime, sitron og appelsin. Tilsett finhakket sjalottløk, chili i tynne skiver, sukker og salt. Bland godt sammen.

 

Kutt kveite og mango i terninger.

 

Bland alt sammen og la det stå kaldt i 30-40 minutter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page