top of page

...

Start med å skjære rugbrødet i skiver og smuldre dem opp. Fordel dem jevnt utover et bakebrett som er dekket med bakepapir. Dryss over olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen på 180 grader i 15–20 minutter til de er sprø.

 

Mens rugbrødet steker, lag dressingen. I en bolle, riv hvitløk og tilsett dijonsennep, worcestersaus og eggeplomme. Visp sammen godt. Gradvis tilsett solsikkeolje mens du kontinuerlig pisker, til dressingen tykner. Bland deretter inn revet parmesan og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Stek baconet sprøtt i en stekepanne og legg det til side på et stykke papir for å renne av seg. I samme panne, stek kyllingfiletene i baconfettet på høy varme i 2–4 minutter på hver side. Reduser varmen, tilsett en klatt smør og fortsett stekingen til kyllingen når en kjernetemperatur på 68 grader.

 

Riv opp salatbladene, skjær kyllingen i skiver og bland alle ingrediensene sammen. Server med den deilige dressingen og topp med sprøstekt bacon.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Cæsarsalat

Cæsarsalat

Kanskje verdens mest berømte salat? Og med god grunn, for den er proppfull av smak og passer til enhver anledning.

(4.9/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page