...
Kok pastaen al dente, altså ikke helt ferdig.
Knus pepper i en morter eller kvern og ha det over i en tørr stekepanne. Rist pepperet på middels varme i 1-2 minutter.
Ha smør i pannen og la det smelte, tilsett 2-3 ss av pastavannet og la det småkoke i 1 minutt.
Ha i pastaen og la den trekke til seg smakene fra pepper og smør. Rør forsiktig og spe på med pastavann om nødvendig.
Riv over parmesan og vend sammen til du får en kremete pasta.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Cacio e pepe
En rask og enkel pastarett som smaker nydelig av parmesan og nykvernet pepper.
(4.7/5)
15 minutter