top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Kok pastaen al dente, altså ikke helt ferdig.

 

Knus pepper i en morter eller kvern og ha det over i en tørr stekepanne. Rist pepperet på middels varme i 1-2 minutter.

 

Ha smør i pannen og la det smelte, tilsett 2-3 ss av pastavannet og la det småkoke i 1 minutt.

 

Ha i pastaen og la den trekke til seg smakene fra pepper og smør. Rør forsiktig og spe på med pastavann om nødvendig.

 

Riv over parmesan og vend sammen til du får en kremete pasta.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Cacio e pepe

Cacio e pepe

En rask og enkel pastarett som smaker nydelig av parmesan og nykvernet pepper.

(4.7/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page