
...

Bruschetta
Bruschetta er en tradisjonell italiensk forrett som kombinerer enkle ingredienser for å skape en smakfull opplevelse. Retten består av grillet eller ristet brød, gjerne gnedet med hvitløk og dynket i ekstra virgin olivenolje, toppet med ulike ingredienser som tomater, basilikum, grønnsaker, bønner, spekemat eller ost.
Denne retten har sine røtter i det landlige Italia, hvor den opprinnelig ble laget for å gjenbruke gammelt brød. I dag er bruschetta anerkjent som en allsidig og elsket antipasto, perfekt som en lett forrett eller en smakfull snack, eller til tapasbordet. Den enkle tilberedningen og muligheten for variasjon gjør bruschetta til en favoritt blant mange matelskere. Ikke minst er det supergodt!
(5/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kutt tomatene i små biter. Finkutt sjalottløk og basilikum.
Bland sammen med olivenolje og balsamico. La stå å marinere i minst en halv time.
Finhakk hvitløk og bland sammen med olivenolje.
Dryss oljen over brødskivene og stek til gylden på begge sider i stekepanne.
Anrett og server.
Tips! i steden for å steke brødet med olje og hvitløk, kan du skrelle hvitløkfedd og gni det på ristet brød, før du anretter bruschettaen.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
