top of page

...

Bruschetta

Bruschetta

Bruschetta er en tradisjonell italiensk forrett som kombinerer enkle ingredienser for å skape en smakfull opplevelse. Retten består av grillet eller ristet brød, gjerne gnedet med hvitløk og dynket i ekstra virgin olivenolje, toppet med ulike ingredienser som tomater, basilikum, grønnsaker, bønner, spekemat eller ost.

 

Denne retten har sine røtter i det landlige Italia, hvor den opprinnelig ble laget for å gjenbruke gammelt brød. I dag er bruschetta anerkjent som en allsidig og elsket antipasto, perfekt som en lett forrett eller en smakfull snack, eller til tapasbordet. Den enkle tilberedningen og muligheten for variasjon gjør bruschetta til en favoritt blant mange matelskere. Ikke minst er det supergodt!

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt tomatene i små biter. Finkutt sjalottløk og basilikum.

 

Bland sammen med olivenolje og balsamico. La stå å marinere i minst en halv time.

 

Finhakk hvitløk og bland sammen med olivenolje.

 

Dryss oljen over brødskivene og stek til gylden på begge sider i stekepanne.

 

Anrett og server.

 

Tips! i steden for å steke brødet med olje og hvitløk, kan du skrelle hvitløkfedd og gni det på ristet brød, før du anretter bruschettaen.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page