...
Slik gjør du
Kutt tomatene i små biter. Finkutt sjalottløk og basilikum.
Bland sammen med olivenolje og balsamico. La stå å marinere i minst en halv time.
Finhakk hvitløk og bland sammen med olivenolje.
Dryss oljen over brødskivene og stek til gylden på begge sider i stekepanne.
Anrett og server.
Tips! i steden for å steke brødet med olje og hvitløk, kan du skrelle hvitløkfedd og gni det på ristet brød, før du anretter bruschettaen.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Bruschetta
Bruschetta er enkelt, og veldig godt! Passer som lunsj eller middag. Man kan legge til ingredienser som fetaost, spekeskinke eller avokado for en annerledes bruschetta!
(4.5/5)
15 minutter