top of page

...

Slik gjør du

Kutt tomatene i små biter. Finkutt sjalottløk og basilikum.

 

Bland sammen med olivenolje og balsamico. La stå å marinere i minst en halv time.

 

Finhakk hvitløk og bland sammen med olivenolje.

 

Dryss oljen over brødskivene og stek til gylden på begge sider i stekepanne.

 

Anrett og server.

 

Tips! i steden for å steke brødet med olje og hvitløk, kan du skrelle hvitløkfedd og gni det på ristet brød, før du anretter bruschettaen.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Bruschetta

Bruschetta

Bruschetta er enkelt, og veldig godt! Passer som lunsj eller middag. Man kan legge til ingredienser som fetaost, spekeskinke eller avokado for en annerledes bruschetta!

(4.5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page