top of page

...

Slik gjør du

Visp romtemperert smør og sukker til en luftig og kremet konsistens. Tilsett eggeplommen og sirupen, og rør godt til alt er godt blandet.

 

Sikt sammen de tørre ingrediensene – hvetemel, kanel, vaniljesukker og natron – og vend dette gradvis inn i smørblandingen. Elt deigen forsiktig sammen til den blir jevn og smidig.

 

Del deigen i fire like deler, og rull hver del ut til en pølse. Legg pølsene på et bakepapirkledd stekebrett, og trykk eller kjevle dem flate langs lengden.

 

Pensle de flate deigpølsene med sammenvispet egg, og dryss over perlesukker og hakkede mandler for en dekorativ og sprø overflate.

 

Stek kakene høyt i ovnen på 175 grader i 12–14 minutter, eller til de er gyldenbrune og dufter himmelsk.

 

Når kakene er ferdig stekt, skjær dem umiddelbart i 2 cm brede strimler mens de fortsatt er varme. La dem avkjøles på rist før servering eller oppbevaring i en tett boks.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Brune pinner

Brune pinner

Brune pinner er en klassiker blant julebaksten og elsket for sin enkelhet og deilige smak. Med en nydelig kombinasjon av sirup, kanel og sprø mandler er disse småkakene perfekte til kaffen eller som en søt godbit i førjulstiden. De er raske å lage og like raske å forsvinne fra fatet!

(5/5)

40 minutter

Lagre
bottom of page