...
Slik gjør du
Visp romtemperert smør og sukker til en luftig og kremet konsistens. Tilsett eggeplommen og sirupen, og rør godt til alt er godt blandet.
Sikt sammen de tørre ingrediensene – hvetemel, kanel, vaniljesukker og natron – og vend dette gradvis inn i smørblandingen. Elt deigen forsiktig sammen til den blir jevn og smidig.
Del deigen i fire like deler, og rull hver del ut til en pølse. Legg pølsene på et bakepapirkledd stekebrett, og trykk eller kjevle dem flate langs lengden.
Pensle de flate deigpølsene med sammenvispet egg, og dryss over perlesukker og hakkede mandler for en dekorativ og sprø overflate.
Stek kakene høyt i ovnen på 175 grader i 12–14 minutter, eller til de er gyldenbrune og dufter himmelsk.
Når kakene er ferdig stekt, skjær dem umiddelbart i 2 cm brede strimler mens de fortsatt er varme. La dem avkjøles på rist før servering eller oppbevaring i en tett boks.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Brune pinner
Brune pinner er en klassiker blant julebaksten og elsket for sin enkelhet og deilige smak. Med en nydelig kombinasjon av sirup, kanel og sprø mandler er disse småkakene perfekte til kaffen eller som en søt godbit i førjulstiden. De er raske å lage og like raske å forsvinne fra fatet!
(5/5)
40 minutter