top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Kutt bacon i terninger og stek til det er sprøtt.

 

Kutt brokkoli i biter og kok i lettsaltet vann til den er al dente.

 

Kutt rødløk i strimler og valnøtter i grove biter.

 

Bland sammen creme fraiche, majones, sukker, sitronsaft og smak til med salt og pepper.

 

Ha brokkoli, rødløk, bacon, tranebær og valnøtter i en bolle. Vend inn dressingen og server.

1 stk brokkoli

1 stk rødløk

50 g tranebær

50 g valnøtter

150 g bacon

3 dl creme fraiche

0.5 dl majones

2 ss sukker

1 ts sitronsaft

litt salt og pepper


porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Brokkolisalat

Brokkolisalat

En klassisk brokkolisalat! Passer som en lunsjrett eller som tilbehør til alt fra grillmat til kylling og fisk.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page