top of page

...

Brokkolisalat

Brokkolisalat

En klassisk brokkolisalat!

 

Ofte servert om sommeren, eller til tapas. Brokkolisalat er en allsidig, smakfull og populær rett som også passer utmerket både som lunsj og som tilbehør til ulike hovedretter som grillmat, kylling og fisk. Denne klassiske oppskriften kombinerer sprø brokkolibuketter med sprøstekt bacon, rødløk, tranebær og valnøtter, noe som gir en balansert blanding av teksturer og smaker. En kremet dressing laget av crème fraîche, majones, sukker og sitronsaft binder ingrediensene sammen og tilfører en frisk syrlighet. Retten er enkel å tilberede og tar omtrent 30 minutter å lage.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt bacon i terninger og stek til det er sprøtt.

 

Kutt brokkoli i biter og kok i lettsaltet vann til den er al dente.

 

Kutt rødløk i strimler og valnøtter i grove biter.

 

Bland sammen creme fraiche, majones, sukker, sitronsaft og smak til med salt og pepper.

 

Ha brokkoli, rødløk, bacon, tranebær og valnøtter i en bolle. Vend inn dressingen og server.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page