top of page

...

Kutt bacon i terninger og stek til det er sprøtt.

 

Kutt brokkoli i biter og kok i lettsaltet vann til den er al dente.

 

Kutt rødløk i strimler og valnøtter i grove biter.

 

Bland sammen creme fraiche, majones, sukker, sitronsaft og smak til med salt og pepper.

 

Ha brokkoli, rødløk, bacon, tranebær og valnøtter i en bolle. Vend inn dressingen og server.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Brokkolisalat

Brokkolisalat

En klassisk brokkolisalat! Passer som en lunsjrett eller som tilbehør til alt fra grillmat til kylling og fisk.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page