top of page

...

Slik gjør du

Ha bringebær i en kjele sammen med sukker og vann.

 

Kok opp og legg på lokk, la sausen småkoke i 5 minutter.

 

Kjør sausen med stavmikser om du ønsker en finere konsistens.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Bringebærsaus

Bringebærsaus

Bringebærsaus er den perfekte blandingen av syrlighet og sødme, som løfter både desserter og kaker til nye høyder. Denne enkle oppskriften gir deg en fyldig og smakfull saus som passer like godt til panna cotta, is, eller som topping på en god sjokoladekake. Lag den glatt og silkemyk med en stavmikser, eller la bringebærene skinne med sin naturlige tekstur. Enkelt, raskt og utrolig godt!

(4.9/5)

10 minutter

Lagre
bottom of page