top of page

...

Bringebærsaus

Bringebærsaus

Bringebærsaus er den perfekte blandingen av syrlighet og sødme, som løfter både desserter og kaker til nye høyder. Denne enkle oppskriften gir deg en fyldig og smakfull saus som passer like godt til panna cotta, is, sjokoladefondant eller som topping på en god sjokoladekake. Den passer også som frisk topping på frokostyoghurten eller på pannekakene. Lag den glatt og silkemyk med en stavmikser, eller la bringebærene skinne med sin naturlige tekstur. Enkelt, raskt og utrolig godt!

 

Bringebærsaus er en enkel dessertsaus, som løfter enhver dessert til nye høyder. Den friske og syrlige smaken av bringebær balanseres perfekt med litt sødme, noe som gjør sausen til et allsidig tilbehør. Med få ingredienser og rask tilberedning er denne sausen både praktisk og smakfull.

 

Enten du bruker friske eller frosne bringebær, får du en fargerik og delikat saus som gir et friskt preg til enhver rett. Perfekt for bringebærelskere!

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha bringebær i en kjele sammen med sukker og vann.

 

Kok opp og legg på lokk, la sausen småkoke i 5 minutter.

 

Kjør sausen med stavmikser om du ønsker en finere konsistens.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page