top of page

...

Bringebærcookies

Bringebærcookies

Søte, sprø og seige bringebærcookies! Disse er enkle å lage og blir garantert en ny favoritt.

 

Bringebærcookies er en herlig kombinasjon av søtt og syrlig, med en sprø utside og en myk, fyldig kjerne. De friske bringebærene tilfører en naturlig syrlighet som balanserer perfekt med den søte deigen, mens smør og vanilje gir en rik og rund smak. Disse småkakene passer perfekt til en kopp kaffe eller te, og er en sikker vinner både til hverdagskos og som en lekker godbit til selskap.

 

Enkle å lage og fulle av smak – bringebærcookies er en fantastisk måte å nyte sesongens bær på, eller for å tilføre litt ekstra friskhet til baksten året rundt!

 

1 porsjon holder til 18 store cookies.

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.

 

Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Bland inn alle de tørre ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.

 

Del bringebærene og vend inn i deigen.

 

Form deigen til kuler og plasser dem på et bakebrett med bakepapir, 9 stykker per brett. Pass på å ha nok mellomrom mellom hver kule.

 

Stek på 190 grader i 12-15 minutter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page