top of page

...

Legg et bakepapir tilpasset airfryer i bunnen av airfryeren.

 

Ha alle ingrediensene i airfryeren og rør sammen.

 

Stek på 200 grader i 12 til 15 minutter, halvveis i steketiden rører du lett så ikke mandlene brenner seg.

 

Når mandlene er ferdige sprer du de utover benken eller på et bakebrett og lar de avkjøle seg.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Cosori Turbo Blaze

Med 6 liters kapasitet og jevn varmefordeling tilbereder den mat 46% raskere enn andre airfryere, uten behov for å riste eller snu. Justerbar temperatur opp til 230°C gjør den allsidig for alt fra baking til fritering, samtidig som den bruker 40% mindre energi.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Brente mandler i airfryer

Brente mandler i airfryer

Dropp gryter og stress – med airfryer kan du lage perfekte brente mandler på bare noen minutter. Alt du trenger er et bakepapir, noen få ingredienser og en airfryer. Resultatet? Sprø, karamelliserte mandler som er helt uimotståelige! Følg denne enkle fremgangsmåten og imponér med hjemmelaget julegodt.

(4.5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page