top of page

...

Brente mandler i airfryer

Brente mandler i airfryer

Dropp gryter og stress – med airfryer kan du lage perfekte brente mandler på bare noen minutter.

 

Brente mandler i airfryer er en rask og enkel måte å lage denne klassiske delikatessen på, uten behov for konstant røring over komfyren. Med airfryer får du perfekt karamelliserte og sprø mandler på kort tid, samtidig som du unngår søl og unødvendig styr.

 

Den deilige kombinasjonen av søtt, sprøtt og lett ristede mandler gjør dem til en favoritt, enten det er til jul, som en sunn snacks eller en hjemmelaget gave. Med denne metoden får du en jevn karamellisering og en fantastisk smak – perfekt til koselige kvelder eller som noe ekstra godt til kaffen!

 

Alt du trenger er et bakepapir, noen få ingredienser og en airfryer. Resultatet? Sprø, karamelliserte mandler som er helt uimotståelige! Følg denne enkle fremgangsmåten og imponér med hjemmelaget julegodt.

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Legg et bakepapir tilpasset airfryer i bunnen av airfryeren.

 

Ha alle ingrediensene i airfryeren og rør sammen.

 

Stek på 200 grader i 12 til 15 minutter, halvveis i steketiden rører du lett så ikke mandlene brenner seg.

 

Når mandlene er ferdige sprer du de utover benken eller på et bakebrett og lar de avkjøle seg.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page