top of page

...

Brente mandler

Brente mandler

Brente mandler er en tidløs julefavoritt som aldri slår feil. Med denne enkle oppskriften kan du lage brente mandler hjemme på bare noen få steg. Perfekt som snacks, gave eller til å fylle opp juleskålen – disse mandlene blir garantert en hit!

 

Brente mandler er en uimotståelig god klassiker som bringer frem julestemningen med sin deilige sødme og knasende tekstur. Den enkle oppskriften gjør det mulig å lage disse smakfulle smågodtene hjemme, og de er perfekt å servere som snacks eller gi bort i gave. Den sprø, karamelliserte overflaten og den lette smaken av mandler gjør dem til en favoritt både for voksne og barn.

 

Enten du lager dem til en høytid eller bare som en koselig hverdagsgodbit, vil brente mandler garantert sette prikken over i-en på enhver anledning. En enkel, men fantastisk god oppskrift!

(4/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha mandler, sukker, vann og vaniljesukker i en tykkbunnet kjele. Sett kjelen på middels varme og kok opp.

 

Rør hele tiden mens sukkeret krystalliserer seg og danner et hvitt lag rundt mandlene.

 

Fortsett å røre til sukkeret smelter igjen og mandlene blir blanke og karamelliserte.

 

Tilsett smør og rør godt til det er jevnt fordelt og mandlene er glinsende.

 

Spre de ferdige mandlene utover et bakepapir og la dem avkjøle helt før de nytes eller oppbevares i en tett boks.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page