top of page

...

Ha mandler, sukker, vann og vaniljesukker i en tykkbunnet kjele. Sett kjelen på middels varme og kok opp.

 

Rør hele tiden mens sukkeret krystalliserer seg og danner et hvitt lag rundt mandlene.

 

Fortsett å røre til sukkeret smelter igjen og mandlene blir blanke og karamelliserte.

 

Tilsett smør og rør godt til det er jevnt fordelt og mandlene er glinsende.

 

Spre de ferdige mandlene utover et bakepapir og la dem avkjøle helt før de nytes eller oppbevares i en tett boks.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Brente mandler

Brente mandler

Brente mandler er en tidløs julefavoritt som aldri slår feil. Med denne enkle oppskriften kan du lage sprø og karamelliserte mandler hjemme på bare noen få steg. Perfekt som snacks, gave eller til å fylle opp juleskålen – disse mandlene blir garantert en hit!

(4.8/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page