...
Ha mandler, sukker, vann og vaniljesukker i en tykkbunnet kjele. Sett kjelen på middels varme og kok opp.
Rør hele tiden mens sukkeret krystalliserer seg og danner et hvitt lag rundt mandlene.
Fortsett å røre til sukkeret smelter igjen og mandlene blir blanke og karamelliserte.
Tilsett smør og rør godt til det er jevnt fordelt og mandlene er glinsende.
Spre de ferdige mandlene utover et bakepapir og la dem avkjøle helt før de nytes eller oppbevares i en tett boks.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Brente mandler
Brente mandler er en tidløs julefavoritt som aldri slår feil. Med denne enkle oppskriften kan du lage sprø og karamelliserte mandler hjemme på bare noen få steg. Perfekt som snacks, gave eller til å fylle opp juleskålen – disse mandlene blir garantert en hit!
(4.8/5)
20 minutter