
...

Blondies
Blondies er den lyse søsteren til brownies – seige, søte og fulle av smak!
Dette er en deilig og lettbakt dessert som ligner på brownies, men med en lysere, karamellisert smak takket være brunt sukker og vanilje. Med en myk og seig konsistens, og en smakfull kombinasjon av hvit sjokolade og valnøtter, er blondies en perfekt alternativ til de mer tradisjonelle browniesene.
Denne oppskriften gir en fantastisk søt, men balansert smaksopplevelse som vil imponere både gjester og familie. Enten du serverer dem som en koselig ettermiddagssnack eller som dessert til en middag, vil disse blondiesene garantert bli en hit. Lett å lage, men med en smak som føles litt ekstra luksuriøs!
Denne varianten kombinerer hvit sjokolade og valnøtter for en perfekt balanse mellom kremet og crunchy. En enkel og uimotståelig godbit!
(5/5)
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Sett ovnen på 175°C varmluft og kle en liten langpanne (ca. 20x30 cm) med bakepapir.
Smelt smøret i en kjele og rør inn sukkeret til det smelter litt sammen med smøret. La blandingen avkjøles litt før du rører inn eggene ett og ett.
Bland inn vaniljesukker, hvetemel og bakepulver, og rør til en jevn røre. Vend forsiktig inn hakkede valnøtter og hvit sjokolade.
Hell røren i formen og jevn ut overflaten. Stek midt i ovnen i ca. 30–35 minutter, til blondiene er gylne på toppen, men fortsatt litt myke i midten.
Avkjøl i formen før du skjærer i firkanter. Server gjerne med vaniljeis eller en kopp kaffe!
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
