top of page

...

Slik gjør du

Stek finhakket sjalottløk bland i en kjele med smør.

Kutt blomkål i buketter og ha i kjelen sammen med vann, helmelk og buljongterninger. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 minutter til blomkålen er mør.

 

Kjør med en stavmikser til du får en glatt suppe. Smak til med salt og pepper.

 

Kutt bacon i terninger og stek i en tørr panne til sprøtt. Topp suppen med bacon og server.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Blomkålsuppe med sprøtt bacon

Blomkålsuppe med sprøtt bacon

Blomkålsuppe toppet med sprøtt bacon, den perfekte middag i en hektisk hverdag. Den tar kun 20 minutter å lage og smaker nydelig.

(5/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page