top of page

...

Blomkålsuppe med sprøtt bacon

Blomkålsuppe med sprøtt bacon

Blomkålsuppe med sprøtt bacon er en deilig og fyldig suppe som kombinerer den milde, kremete smaken av blomkål med den salte og sprø teksten fra baconet. Denne retten er både varmende og mettende, perfekt for kjølige dager eller som en lett, men varm og deilig middag.

 

Den enkle tilberedningen og de få ingrediensene gjør at du raskt kan lage en smakfull og tilfredsstillende suppe. Det sprø baconet gir en herlig kontrast til den myke blomkålen og tilfører ekstra dybde til smaken. Denne blomkålsuppen er både smakfull og næringsrik – en klassiker som garantert vil bli en favoritt i mer hektiske hverdager!

 

Denne tar kun 20 minutter å lage.

Ikke nok ratings ennå

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Stek finhakket sjalottløk bland i en kjele med smør.

Kutt blomkål i buketter og ha i kjelen sammen med vann, helmelk og buljongterninger. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 minutter til blomkålen er mør.

 

Kjør med en stavmikser til du får en glatt suppe. Smak til med salt og pepper.

 

Kutt bacon i terninger og stek i en tørr panne til sprøtt. Topp suppen med bacon og server.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page