top of page

...

Stek finhakket sjalottløk bland i en kjele med smør.

Kutt blomkål i buketter og ha i kjelen sammen med vann, helmelk og buljongterninger. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 minutter til blomkålen er mør.

 

Kjør med en stavmikser til du får en glatt suppe. Smak til med salt og pepper.

 

Kutt bacon i terninger og stek i en tørr panne til sprøtt. Topp suppen med bacon og server.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Blomkålsuppe med sprøtt bacon

Blomkålsuppe med sprøtt bacon

Blomkålsuppe toppet med sprøtt bacon, den perfekte middag i en hektisk hverdag. Den tar kun 20 minutter å lage og smaker nydelig.

(5/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page