top of page

...

Kutt blomkålen i buketter og kok i vann i ca. 15 minutter til den er mør.

 

Sil av vannet og tilsett fløte og smør.

 

Kjør sammen med en stavmikser og smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Blomkålpure

Blomkålpure

Det perfekte tilbehøret til både fisk, kjøtt og fugl! Blomkålpuré lager seg neste nelv og har masse god smak og en fløyelsmyk konsistens.

(5/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page