top of page

...

Blinis

Blinis

Blinis er små, luftige pannekaker som har sin opprinnelse fra Russland, og de er perfekte til både hverdags og festlige anledninger. Disse er laget på bokhvete og smaker ekstra godt med et glass Champagne!

 

Med sin lette tekstur og milde smak, kan de fylles med et mangfold av deilige toppinger som røkelaks, kaviar, rømme eller kremost. Dette er utrolig digg som en aperitiff! Blinis er også en elegant rett som kan serveres som forrett, til tapas eller som en del av en buffet. De er også utmerkede for å imponere gjestene på en høytidelig middag eller nyttårsfest. Lag blinisene selv helt enkelt, så slipper du å kjøpe ferdigprodukt i butikk som kanskje har tilsetningsstoffer.

 

En enkel oppskrift som gir et sofistikert og smakfullt resultat – prøv blinis fra bunnen av neste gang du ønsker å servere noe ekstra spesielt!

(5/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Varm melken til 37 grader og rør inn gjær.

 

Ha i mel og gjær og rør godt. La stå i 45 minutter med plast over.

 

Skill eggeplommen fra hviten og stivpisk eggehviten.

 

Smelt og avkjøl smør og rør sammen med eggeplommen.

Rør eggeplommen og smøret inn i røren og vend inn eggehviten.

 

Ha smør i en stekepanne og stek de små pannekakene på middels varme.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page