top of page

...

Slik gjør du

Varm melken til 37 grader og rør inn gjær.

 

Ha i mel og gjær og rør godt. La stå i 45 minutter med plast over.

 

Skill eggeplommen fra hviten og stivpisk eggehviten.

 

Smelt og avkjøl smør og rør sammen med eggeplommen.

Rør eggeplommen og smøret inn i røren og vend inn eggehviten.

 

Ha smør i en stekepanne og stek de små pannekakene på middels varme.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Blinis

Blinis

Blinis er små pannekaker laget på bokhvete. De er perfekte som snacks når du får gjester og kan toppes med alt fra kaviar til røkelaks og kjøttpålegg. Smaker ekstra godt med et glass Champagne.

(5/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page