top of page

...

Varm melken til 37 grader og rør inn gjær.

 

Ha i mel og gjær og rør godt. La stå i 45 minutter med plast over.

 

Skill eggeplommen fra hviten og stivpisk eggehviten.

 

Smelt og avkjøl smør og rør sammen med eggeplommen.

Rør eggeplommen og smøret inn i røren og vend inn eggehviten.

 

Ha smør i en stekepanne og stek de små pannekakene på middels varme.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Blinis

Blinis

Blinis er små pannekaker laget på bokhvete. De er perfekte som snacks når du får gjester og kan toppes med alt fra kaviar til røkelaks og kjøttpålegg. Smaker ekstra godt med et glass Champagne.

(5/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page