top of page

...

Ha blåbær og sukker i en kjele, mos sammen.

 

 

Kok opp og la det småkoke i 10 minutter under omrøring.

 

Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.

 

Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 3 måneder i kjøleskap.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Blåbærsyltetøy

Blåbærsyltetøy

Hjemmelaget blåbærsyltetøy er perfekt til vafler og pannekaker, eller på nystekt brød!

(4.8/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page