top of page

...

Slik gjør du

Ha blåbær og sukker i en kjele, mos sammen.

 

 

Kok opp og la det småkoke i 10 minutter under omrøring.

 

Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.

 

Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 3 måneder i kjøleskap.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Blåbærsyltetøy

Blåbærsyltetøy

Hjemmelaget blåbærsyltetøy er perfekt til vafler og pannekaker, eller på nystekt brød!

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page