
...

Biscotti
Biscotti er en av de mest ikoniske italienske småkakene, kjent for sin sprø konsistens og lange holdbarhet. Kakene stekes to ganger, noe som gir den karakteristiske tørre og knasende teksturen som gjør dem perfekte å dyppe i kaffe, espresso, cappuccino eller te.
Dette er kaker som bare blir bedre av å ligge noen dager, og som passer like godt til hverdagskaffen som til jul, selskap og gave i cellofan. Med enkle ingredienser og tydelige smaker er biscotti et tidløst bakverk som aldri går av moten.
Ikke nok ratings ennå
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Sett ovnen på 175 grader over- og undervarme og dekk et stekebrett med bakepapir.
Visp egg og sukker lyst og luftig. Tilsett det smeltede smøret og rør godt sammen.
Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker, sitronskall og salt, og rør det inn i røren til en fast deig. Vend til slutt inn mandlene.
Del deigen i to og form to avlange lengder direkte på stekebrettet. Trykk dem lett flate, ca. 3–4 cm høye.
Stek midt i ovnen i ca. 25 minutter til lengdene er lett gylne og faste. Ta brettet ut og la lengdene avkjøle i 10 minutter.
Skjær lengdene i skrå skiver, ca. 1,5 cm tykke. Legg skivene flatt tilbake på stekebrettet.
Stek videre i 10–12 minutter, snu kakene halvveis, til de er helt tørre og sprø.
Avkjøl biscotti helt på rist før de legges i tett boks. Server gjerne sammen med kaffe eller dypp dem i espresso for en ekte italiensk opplevelse.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



