top of page

...

Biscotti

Biscotti

Biscotti er en av de mest ikoniske italienske småkakene, kjent for sin sprø konsistens og lange holdbarhet. Kakene stekes to ganger, noe som gir den karakteristiske tørre og knasende teksturen som gjør dem perfekte å dyppe i kaffe, espresso, cappuccino eller te.

 

Dette er kaker som bare blir bedre av å ligge noen dager, og som passer like godt til hverdagskaffen som til jul, selskap og gave i cellofan. Med enkle ingredienser og tydelige smaker er biscotti et tidløst bakverk som aldri går av moten.

Ikke nok ratings ennå

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Sett ovnen på 175 grader over- og undervarme og dekk et stekebrett med bakepapir.

 

Visp egg og sukker lyst og luftig. Tilsett det smeltede smøret og rør godt sammen.

 

Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker, sitronskall og salt, og rør det inn i røren til en fast deig. Vend til slutt inn mandlene.

 

Del deigen i to og form to avlange lengder direkte på stekebrettet. Trykk dem lett flate, ca. 3–4 cm høye.

Stek midt i ovnen i ca. 25 minutter til lengdene er lett gylne og faste. Ta brettet ut og la lengdene avkjøle i 10 minutter.

 

Skjær lengdene i skrå skiver, ca. 1,5 cm tykke. Legg skivene flatt tilbake på stekebrettet.

 

Stek videre i 10–12 minutter, snu kakene halvveis, til de er helt tørre og sprø.

 

Avkjøl biscotti helt på rist før de legges i tett boks. Server gjerne sammen med kaffe eller dypp dem i espresso for en ekte italiensk opplevelse.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

Oppskriftsbilde - Lignende oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

Oppskriftsbilde - Populært nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Kunsten å lage den perfekte pizzaen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
bottom of page