top of page

...

Slik gjør du

Legg kjøttet på kjøkkenbenken en halvtime før du skal begynne matlagingen, det er viktig at kjøttet er temperert før steking.

 

Del kjøttet i biffer på ca. 200 g hver.

 

Pensle kjøttet lett med litt solsikkeolje. Dryss over Airfryer Kryddermiks på begge sider.

 

Legg kjøttet i airfryeren og stek i totalt 6-8 minutter på 200 grader. Halvveis i steketiden snur du den.

 

Ta kjøttet ut av airfryeren og la det hvile ca. 10 minutter før du kutter i det.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den her.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Biff i airfryer

Biff i airfryer

Med airfryeren kan du enkelt tilberede en saftig og smakfull biff med en herlig stekeskorpe. Denne oppskriften gir deg perfekt biff hver gang – raskt, enkelt og uten behov for stekepanne eller grill.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den her.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page