top of page

...

Legg kjøttet på kjøkkenbenken en halvtime før du skal begynne matlagingen, det er viktig at kjøttet er temperert før steking.

 

Del kjøttet i biffer på ca. 200 g hver.

 

Pensle kjøttet lett med litt solsikkeolje. Dryss over Airfryer Kryddermiks på begge sider.

 

Legg kjøttet i airfryeren og stek i totalt 6-8 minutter på 200 grader. Halvveis i steketiden snur du den.

 

Ta kjøttet ut av airfryeren og la det hvile ca. 10 minutter før du kutter i det.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Cosori Turbo Blaze

Med 6 liters kapasitet og jevn varmefordeling tilbereder den mat 46% raskere enn andre airfryere, uten behov for å riste eller snu. Justerbar temperatur opp til 230°C gjør den allsidig for alt fra baking til fritering, samtidig som den bruker 40% mindre energi.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Biff i airfryer

Biff i airfryer

Med airfryeren kan du enkelt tilberede en saftig og smakfull biff med en herlig stekeskorpe. Denne oppskriften gir deg perfekt biff hver gang – raskt, enkelt og uten behov for stekepanne eller grill.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page