
...

Biff i airfryer
Biff i airfryer er en rask og enkel måte å tilberede saftig og smakfull biff på, uten å måtte bruke grill eller stekepanne.
Denne metoden gir et perfekt resultat med en fin stekeskorpe og et mørt, saftig innside. Med airfryeren får du den samme deilige smaken som tradisjonell steking, men med mindre fett og raskere tilberedningstid. Du kan tilpasse krydder og smak etter egen preferanse, og resultatet blir alltid imponerende. Denne oppskriften er ideell for både hverdagsmiddager og helgekos, og gir deg en perfekt biff uten stress. Prøv denne enkle og effektive metoden for å lage biff!
Med airfryeren kan du enkelt tilberede en saftig og smakfull biff med en herlig stekeskorpe. Denne oppskriften gir deg perfekt biff hver gang!
TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Legg kjøttet på kjøkkenbenken en halvtime før du skal begynne matlagingen, det er viktig at kjøttet er temperert før steking.
Del kjøttet i biffer på ca. 200 g hver.
Pensle kjøttet lett med litt solsikkeolje. Dryss over Airfryer Kryddermiks på begge sider.
Legg kjøttet i airfryeren og stek i totalt 6-8 minutter på 200 grader. Halvveis i steketiden snur du den.
Ta kjøttet ut av airfryeren og la det hvile ca. 10 minutter før du kutter i det.
TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
