top of page

...

Slik gjør du

Kok eggene til plommene er harde, og avkjøl dem før du forsiktig skreller eggene. Ta ut de kokte eggeplommene og mos dem godt. Bland de kokte eggeplommene med de rå eggeplommene, og pisk dette sammen med sukker til en jevn og luftig blanding. Tilsett romtemperert smør litt etter litt, og rør godt mellom hver tilsetning. Sikt inn hvetemelet og rør forsiktig til du får en glatt og smidig deig.

 

Del deigen i små emner og trill ut til tynne pølser på omtrent 10 cm. Form pølsene til kranser og legg dem på et bakebrett dekket med bakepapir. Pensle kransene med eggehvite og dryss generøst med perlesukker for en sprø og dekorativ overflate.

 

Stek kransene midt i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter, eller til de er lett gyldne. La dem avkjøles på rist før de legges i en tett boks for oppbevaring.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

Bli medlem
mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Berlinerkranser

Berlinerkranser

Berlinerkranser er et symbol på norsk juletradisjon og en favoritt blant de syv slagene. Disse sprø og delikate småkakene med perlesukker er perfekte som tilbehør til te, kaffen, eller som et elegant element på dessertbordet. Med sin myke deig og sprø overflate er Berlinerkranser både enkle å lage og utrolig gode.

 

Prøv å dekorer de med revet hvit sjokolade!

-

90 minutter

Lagre
bottom of page