
...

Berlinerkranser
Berlinerkranser er klassiske småkaker som ofte forbindes med julen, og er en favoritt på det norske julebakbordet.
Berlinerkranser er et symbol på norsk juletradisjon og en favoritt blant de syv slagene. Disse sprø og delikate småkakene med perlesukker er perfekte som tilbehør til te, kaffen, eller som et elegant element på dessertbordet. Med sin myke deig og sprø overflate er Berlinerkranser både enkle å lage og utrolig gode.
Med en smøraktig deig og en mild, søt smak, er disse småkakene perfekt til å nytes sammen med hele familien. Berlinerkranser er enkle å lage, og får sitt karakteristiske utseende ved at de formes til ringer før de bakes og dyppes i perlesukker. Den sprø konsistensen og den delikate smaken gjør dem til en perfekt julegave eller som et koselig tilskudd til julefeiringen. Bak disse deilige småkakene og skap julestemning i hjemmet!
Prøv å dekorer de med revet hvit sjokolade!
Ikke nok ratings ennå
90 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok eggene til plommene er harde, og avkjøl dem før du forsiktig skreller eggene. Ta ut de kokte eggeplommene og mos dem godt. Bland de kokte eggeplommene med de rå eggeplommene, og pisk dette sammen med sukker til en jevn og luftig blanding. Tilsett romtemperert smør litt etter litt, og rør godt mellom hver tilsetning. Sikt inn hvetemelet og rør forsiktig til du får en glatt og smidig deig.
Del deigen i små emner og trill ut til tynne pølser på omtrent 10 cm. Form pølsene til kranser og legg dem på et bakebrett dekket med bakepapir. Pensle kransene med eggehvite og dryss generøst med perlesukker for en sprø og dekorativ overflate.
Stek kransene midt i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter, eller til de er lett gyldne. La dem avkjøles på rist før de legges i en tett boks for oppbevaring.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
