top of page

...

Bellini

Bellini

Bellini - en skikkelig italiensk klassiker!

 

Bellini er en elegant og forfriskende cocktail som kombinerer den delikate smaken av fersk, moden fersken med den sprudlende effekten fra prosecco. Denne klassiske drinken ble opprinnelig laget i Venezia, og har siden blitt en favoritt på mange festlige anledninger.

 

Bellini er perfekt som aperitiff til en middag, eller som en lett og fristende drink på varme sommerdager. Du kan også servere denne til 17.mai frokosten! Den enkle kombinasjonen av ferskenpuré og prosecco gir en balansert og frisk smak som appellerer til både nybegynnere og erfarne cocktailentusiaster.

 

Prøv denne elegante drinken neste gang du ønsker å imponere gjestene dine med noe enkelt, men smakfullt!

(5/5)

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Del fersken i to og fjern steinen, kutt i grove biter og ha over i en blender sammen med sitronsaft og sukker. Kjør til en jevn puré og sil.

 

Fordel puréen i 5 glass og topp med prosecco.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page