top of page

...

Bland sammen mel, salt og bakepulver. Tilsett halvparten av melken og visp sammen. Tilsett resten av melken sammen med egg og smeltet smør og rør til en klumpfri røre.

 

Skrell bananene og mos halvparten med en gaffel. Ha de moste bananene i røren og rør godt.

 

Kutt den andre halvparten av bananene i tynne skiver.

 

Varm en stekepanne til middels varme og ha i litt smør.

 

Legg bananskivene i stekepannen og dekk dem med røre. Stek pannekakene i ca. 2 minutter på hver side og stek i flere omganger. Ha i litt smør mellom hver omgang.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Bananpannekaker

Bananpannekaker

Bananpannekaker er perfekt til både frokost, lunsj og middag. De smaker kjempegodt og er enkle å lage.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page