top of page

...

Bakte pærer med sitron og honning

Bakte pærer med sitron og honning

Pærer burde absolutt brukes oftere til dessert!

 

Bakte pærer med sitron og honning er en deilig og enkel dessert som kombinerer den naturlige sødmen fra pærene med den friske syrligheten fra sitron og den myke, aromatiske smaken av honning.

 

Når pærene bakes, blir de myke og saftige, og honningen karamelliseres, noe som gir en deilig gyllen skorpe. Denne retten er perfekt som en lett, men smakfull dessert etter et måltid, og kan gjerne serveres med en skje vaniljeis eller litt pisket krem for ekstra luksus. Bakte pærer med sitron og honning er en fantastisk måte å avslutte et måltid på, med en herlig kombinasjon av smaker.

 

Denne retten er søt, syrlig og fantatsisk god. Krønsj fra hasselnøtter og luftig krem gjør at denne desserten inneholder alt en dessert skal ha!

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skrell pærene og skjær dem i fire båter på langs. Vend pærebåtene i sitronsaft og legg dem i en ildfast form dekket med bakepapir. Drypp honning over pærene og strø revet sitronskall på toppen.

 

Stek pærene midt i ovnen ved 180 grader i cirka 20 minutter, eller til de er møre.

 

Rist hasselnøtter i en tørr panne og kutt i grove biter.

 

Pisk fløte, vaniljesukker og sukker til en luftig krem og server.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page