
...

Bakte druer og rosenkål
Bakte druer og rosenkål er en uimotståelig kombinasjon som virkelig hever smaken på begge ingrediensene og gir en deilig, smakfull rett som passer perfekt som tilbehør eller en lett middag. Når druer og rosenkål bakes i ovnen, skjer det magiske ting: rosenkålens lett bitre smak mykner og får en lett karamellisert og nøtteaktig kvalitet, mens druene blir saftige og søte, og gir en naturlig friskhet som balanserer retten. Denne unike kombinasjonen byr på en balanse mellom søtt og salt, og de kontrasterende teksturene skaper en rett som både er spennende og tilfredsstillende.
Denne oppskriften er både enkel og rask å tilberede, og den krever minimale ingredienser, noe som gjør den til et ideelt valg for travle hverdager eller som en imponerende rett på middagsbordet. Når du baker druer og rosenkål sammen, frigjøres naturlige smaker og dufter som gjør retten ekstra tiltalende. Du kan gjerne servere den sammen med grillet kjøtt, stekt fisk eller som en del av en vegetarisk middag, enten alene eller som en del av et større måltid.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Del rosenkål i to og kutt rødløken i skiver. Legg grønnsakene i airfryeren sammen med druer. Ha på finhakket timian og dryss over olivenolje, krydre med salt og pepper. Stek på 180 grader i ca. 12 minutter. Dryss over balsamicoeddik og grovhakkede valnøtter, bland lett sammen og server.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
