...
Del rosenkål i to og kutt rødløken i skiver. Legg grønnsakene i airfryeren sammen med druer. Ha på finhakket timian og dryss over olivenolje, krydre med salt og pepper. Stek på 180 grader i ca. 12 minutter. Dryss over balsamicoeddik og grovhakkede valnøtter, bland lett sammen og server.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Bakte druer og rosenkål
Bakte druer og rosenkål er en spennende og smakfull kombinasjon som gir nytt liv til tradisjonelle grønnsaker. Den søte smaken fra druene balanseres perfekt med den milde bitterheten i rosenkålen, mens rødløk, balsamicoeddik og valnøtter tilfører dybde og tekstur. Dette enkle tilbehøret passer like godt til hverdagsmiddager som til festlige anledninger, og kan enkelt tilberedes i en airfryer for rask og effektiv steking.
(4.9/5)
30 minutter