top of page

...

Del rosenkål i to og kutt rødløken i skiver. Legg grønnsakene i airfryeren sammen med druer. Ha på finhakket timian og dryss over olivenolje, krydre med salt og pepper. Stek på 180 grader i ca. 12 minutter. Dryss over balsamicoeddik og grovhakkede valnøtter, bland lett sammen og server.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Bakte druer og rosenkål

Bakte druer og rosenkål

Bakte druer og rosenkål er en spennende og smakfull kombinasjon som gir nytt liv til tradisjonelle grønnsaker. Den søte smaken fra druene balanseres perfekt med den milde bitterheten i rosenkålen, mens rødløk, balsamicoeddik og valnøtter tilfører dybde og tekstur. Dette enkle tilbehøret passer like godt til hverdagsmiddager som til festlige anledninger, og kan enkelt tilberedes i en airfryer for rask og effektiv steking.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page