top of page

...

Bakt purreløk

Bakt purreløk

Bakt purreløk er en smakfull og enkel rett som virkelig fremhever purreløkens naturlige sødme og fyldige smak på en helt ny måte. Når purreløken bakes i ovnen, blir den myk og karamellisert, og de naturlige smakene får en dybde som er både delikat og rik. Denne tilberedningsmetoden bringer frem en helt annen dimensjon av purreløken enn den rå eller kokte varianten, og den blir perfekt tilbehør til både kjøttretter, fisk eller som en del av en vegetarisk middag.

 

Når purreløken bakes i ovnen, får den en lett søtlig, nesten karamellisert smak som balanseres perfekt med de friske krydderne og olivenoljens rike tekstur. Den er perfekt som tilbehør til både hverdag og fest, og kan også serveres på en tapasbuffet for å imponere gjestene dine.

 

Bakt purreløk kan spises alene, som en side rett, eller brukes som en smakfull ingrediens i andre retter som salater, supper eller som topping på pizza.

(5/5)

40 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt vekk det grønneste på purreløken. Vask godt og del på langs og så i to.

 

Ha purreløken over på et stekebrett med bakepapir. Dryss over olivenolje og krydre med salt og pepper.

 

Bak i ovnen på 180 grader i ca. 30 minutter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page