
...

Bakt potet med taco
Bakt potet med taco er den perfekte kombinasjonen av to favoritter – saftig bakt potet og krydret tacofyll.
Den myke poteten fylles med smakfull kjøttdeig, hjemmelaget guacamole og et friskt hint av lime.
Dette er en morsom og mettende vri på tacoen, perfekt for både helgekos og hverdagsmiddager. En ny favoritt for alle taco-elskere!
(4.7/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.
Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.
Stek kjøttdeigen med tacokrydder.
Mos sammen avokado, lime og flaksalt og pisk til en luftig krem.
Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med avokadokrem og tacokjøttdeig.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
