top of page

...

Bakt potet med taco

Bakt potet med taco

Bakt potet med taco er den perfekte kombinasjonen av to favoritter – saftig bakt potet og krydret tacofyll.

 

Den myke poteten fylles med smakfull kjøttdeig, hjemmelaget guacamole og et friskt hint av lime.

 

Dette er en morsom og mettende vri på tacoen, perfekt for både helgekos og hverdagsmiddager. En ny favoritt for alle taco-elskere!

(4.7/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.

 

Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.

 

Stek kjøttdeigen med tacokrydder.

 

Mos sammen avokado, lime og flaksalt og pisk til en luftig krem.

 

Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med avokadokrem og tacokjøttdeig.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page