top of page

...

Bakt potet med pisket brunet smør

Bakt potet med pisket brunet smør

Bakt potet med pisket brunet smør er en enkel, men luksuriøs variant av den klassiske bakte poteten.

 

Det nøtteaktige brunede smøret, pisket til en luftig krem, gir en silkemyk tekstur og en dyp, rik smak som smelter perfekt over den varme poteten.

 

Denne retten passer både som et raffinert tilbehør og som en smakfull rett i seg selv. Enkelhet møter eleganse – en garantert smaksopplevelse!

(5/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.

 

Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.

 

Ha smør i en kjele og brun lett, kjøl ned og pisk sammen til en luftig krem, smak til med flaksalt.

 

Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med det piskede smøret.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page